A SIMPLE KEY FOR از خواص عناب خشک UNVEILED

A Simple Key For از خواص عناب خشک Unveiled

A Simple Key For از خواص عناب خشک Unveiled

Blog Article

این مواد مغذی با تنظیم تولید سیتوکین های التهابی به این امر دست می یابند.در مطالعات روی جوندگان، عصاره عناب برای سرکوب آزاد شدن هیستامین مشخص شد. هیستامین ترکیبی است که سلول ها در پاسخ به واکنش های التهابی آزاد می کنند. این میوه دارای خواص ضد حساسیت و جلوگیری از حساسیت مفرط است.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

مطالعات موش نشان می دهد که این ترکیبات به القای خواب کمک می کنند.نوشیدن یک فنجان چای عناب گرم درست قبل از رفتن به رختخواب می‌تواند خوابی آرام داشته باشد و به درمان بی‌خوابی کمک کند.

شربت با طعم عناب و چای عناب کیسه ای به طور گسترده در چین و کره مصرف می‌شود.

به این ترتیب عناب می‌تواند از بسیاری از عوارض کم خونی مانند خستگی و ضعف ماهیچه‌ها جلوگیری کند.

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی می‌شود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می‌کند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.

چربی: عناب منبع مناسبی از اسیدهای چرب ضروری است. بخش بزرگی از این چربی‌ها در عناب از اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل شده است.

همچنین مطالعات حیوانی نشان داده‌اند که عصاره عناب ممکن است اثرات برخی داروهای ضد تشنج از جمله فنی‌توئین، فنوباربیتال و کاربامازپین را تقویت کند.

مقدار آمینو‌اسید در عناب وحشی از عناب خواص عناب در طب سنتی کشت شده متفاوت است.

بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف می‌پردازیم تا در هنگام مصرف آن‌ها، از خوردن عناب خودداری کنید.

در قسمت قبل در مورد برخی از مهم‌ترین مواد تشکیل دهنده‌ی این میوه سالم و پرفایده صحبت کردیم و آن‌ها را برای شما بازگو کردیم تا بتوانید به خوبی این خواص را بشناسید.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page